Tapeta blog
janvier 26, 2022

Foto tapete

Početkom 20.stoljeća najpopularnija stavka kućanstva diljem svijeta bile su tapete. Prve tapete izumili su Kinezi prije više od 2000 godina. Oslikavale su se ručno ili pomoću šablone i bile su pravi hit!

Izbor je zaista velik od modernih i apstraktnih uzoraka do cvijetnih i nježno pastelnih tonova. Ako ste se ikad zapitali kako se rade naše tapete opisat ćemo u par koraka.

Proces započinje aktivacijom narudžbe preko naše stranice. Vrlo je bitno naglasiti da se tapete rade prema mjerama Vašeg zida odnosno širine i visine zida. Naručena slika dizajnira se prema traženim dimenzijama i ide u postupak proizvodnje. Nakon tiska foto tapete slijedi sušenje 24 sata i rezanje u dijelove kako bi vam olakšali montažu tapeta.

Najvažnije je da odaberete motiv koji se Vama sviđa, no uvijek je preporučljivo u svemu popričati i sa stručnjacima koji će rado pomoći u šarolikom izboru boja i uzoraka. Želite li renovirati svoj dom na brz način, bez previše ulaganja, a pritom i izraziti svoju osobnost na jedinstven i kreativan način, tapete su pravi izbor za Vas. Mogućnosti su brojne pa se prepustite mašti i prostor u kojem boravite pretvorite u dom iz snova. 

Svoj model potražite na
https://life-decor.com/collections/zidne-tapete