Tapeta za vrata 1500x600
février 10, 2023

Vodič za početnike za brzo i jednostavno uređenje vaših vrata sa novim Foto tapetama za vrata.

1. Očistite vrata alkoholom za najbolje rezultate
Čišćenje vrata alkoholom može biti odličan način za uklanjanje svih nečistoća s vrata. Alkohol je učinkovito sredstvo za čišćenje koje može pomoći u uklanjanju prljavštine s površine vrata. To je također siguran i netoksična opcija za one koji su zabrinuti zbog upotrebe jakih kemikalija na svojim vratima. S pravim sredstvima za čišćenje možete brzo i jednostavno očistiti svaku nečistoću s površine. Odstranite sve kvake i slične dijelove sa vratiju.možete montirati

2. Postavite tapete na vrata tako da prekriju sva vrata.
Pažljivo postavite tapetu na vrata tako da neprimjetno prekrije cijelu površinu. Provjerite postoji li mali napust sa svake strane. Umetnite uteg ili neku težinu u središte tapete kako biste osigurali da ostane u ispravnom položaju i da ne sklizne.

3. Odlijepite jedan mali dio foto tapete s podloge.
Uklonite naljepnicu s podložnog papira s jedne strane oko 20-30 cm, a zatim izrežite papir što ravnije možete. Koristite skalpel ili škare za rezanje.

4. Započnite skidati podložni papir s druge strane.
Odlijepite podlogu kao što vidite u videu. Na taj će način naljepnice biti na mjestu za jednostavno nanošenje na vrata. Pratite video upute do kraja.

5. Izrežite tapetu po rubovima i rupama.
Rezanje folije važan je postupak za stvaranje konačnog oblika i dizajna. Uz upotrebu skalpela, moguće je precizno izrezati foliju u bilo koji oblik oblike, pa čak i male rupe. Pažljivim rezanjem možete postići savršene, glatke rubove koji će vašem dizajnu dati profesionalnu završnicu.

6. Montirajte i završite.
Postavite kvaku i možete postaviti vrata na svoje mjesto.

Naruči Foto tapete za vrata

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Naš stručan i ljubazan tim korisničke službe dostupan je za pomoć u vezi s bilo kokvim upitima. Stojimo na raspolaganju na 042 200 799 ili na mail valentina@life-decor.com