Dekorativne zidne naljepnice

15 veljača , 2022

Zidne naljepnice

Izvrsno rješenje za jednostavnu i brzu dekoraciju zidova pokazale su se zidne naljepnice koje će uvesti pravo osvježenje u prostoriju i učiniti je atraktivnijom i zanimljivijom.

Za koji ćete se dizajn odlučiti ovisi o tome za koga preuređujete prostoriju. Izbor naljepnica ovisi o dobu, spolu ali i o karakteru osobe. Naljepnice s cvijećem ili zvijezdama zasigurno će dobro proći kod ženskih osoba dok muškarci više preferiraju motivirajuće citate ili omiljene nogometne likove.

Osobito su popularne naljepnice za dječje sobe koje će razveseliti Vaše najmlađe članove i obogatiti svaku dječu sobu. Prekrasni dječji motivi od princeza do preslatkih životinja i ostalih motiva prirode. Ako ne možete pronaći ono što ste zamislili mogu se izraditi upravo prema Vašim željama i dimenzijama zidova.

Prednost naljepnica je što se veoma lako i brzo montiraju, te za njihovo lijepljenje ne morate biti stručnjak. Stoga, ako su vam zidovi prazni, razmislite što biste voljeli vidjeti na njima i krenite u potragu za idealnim naljepnicama koje će Vašem domu dati dozu originalnosti.

Pogledaj sve modele


Također u Novosti

Zidne 3d obloge
NOVO u ponudi --> 3D Zidne obloge<--

03 veljača , 2022

Novitet u našoj ponudi 3D Zidne odloge.

Pogledajte cijeli članak →

Tapeta blog
Foto tapete

26 siječanj , 2022

Proizvodnja zidnih tapeta u Life-Decoru

Pogledajte cijeli članak →

Valentinovo pokloni u Life-decoru
Valentinovo pokloni u Life-decoru

25 siječanj , 2022

Valentinovo je dan kada svojoj voljenoj osobi želimo pokloniti svu ljubav i pažnju ovog svijeta.

Pogledajte cijeli članak →