Dostava robe sa web stranice Life-decor.com

Dostava - Life-decor.com

Uvjeti kupnje
Ovi uvjeti  utvrđuju postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Proizvođač i prodavatelj svih proizvoda ponuđenih na internet stranici (www.3dstudio.hr - Life-decor.com) je Art Applique. Kupac je svaki posjetitelj koji naruči barem jedan proizvod preko našeg online shopa.

Korisnički račun - postupak kupnje
Postupkom registracije šaljete nam Vaše osnovne  podatke i upisujete se u bazu korisnika naših online usluga (podaci će ostati tajni i neće biti dostupni za javnost). Postupak registracije je sveden na minimalno. Potrebno je samo dodati određeni proizvod u vašu košaricu (košarica se nalazi na vrhu stranice) pritiskom na link "Prikaži košaricu" završavate kupnju,  unesete vašeg imena i prezime te adrese za dostavu, odaberete način plaćanja i pritiskom na tipku "Potvrdi narudžbu" završavate kupnju.

Naručivanje

Art Applique se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode u zadanom roku koji je naveden pokraj svakog artikla (2 do 4 radna dana). Ukoliko Art Applique nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode kontaktirat će kupca i dogovoriti  rok isporuke.
Plaćanje
Naručene proizvode kupac  može platiti:
Plaćanje za narudžbe iz Hrvatske
 • Plaćanje pouzećem (plaća se poštaru kod preuzimanja robe)
 • PayPal 
 • Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom 
Žiro račun za uplatu i svi ostali podaci dobivaju se sa ponudom koju dobivate na mail prilikom narudžbe. Ukoliko korisnik odabere uplatu "Općom uplatnicom ili internet bankarstvom"  roba se šalje kada je uplata vidljiva na našem žiro računu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. (valentina@life-decor.com)
 
Dostava naručene robe
Dostava svih narudžbi se vrši putem Hrvatske pošte.  Svi proizvodi zapakirani su na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom  transporta. 
Dostava u Hrvatsku
 • Cijena dostave 15,00kn
 • Vrijeme dostave 2-3 radna dana
 • Narudžbe iznad 200,00kn dostava besplatna.

   Za sva ostala pitanja slobodno nas kontaktirate  putem telefona +385 (42) 200 799 ili preko maila valentina@life-decor.com
   Art Applique  42000 Varaždin, Vilka Novaka 50/10