Dostava - Life-decor.com

Uvjeti kupnje

Ovi uvjeti  utvrđuju postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Proizvođač i prodavatelj svih proizvoda ponuđenih na internet stranici Life-decor.com je Art Applique. Kupac je svaki posjetitelj koji naruči barem jedan proizvod preko našeg online shopa.

Korisnički račun - postupak kupnje
Postupkom registracije šaljete nam Vaše osnovne  podatke i upisujete se u bazu korisnika naših online usluga (podaci će ostati tajni i neće biti dostupni za javnost). Postupak registracije je sveden na minimalno. Potrebno je samo dodati određeni proizvod u vašu košaricu (košarica se nalazi na vrhu stranice) pritiskom na link "Prikaži košaricu" završavate kupnju,  unesete vašeg imena i prezime te adrese za dostavu, odaberete način plaćanja i pritiskom na tipku "Potvrdi narudžbu" završavate kupnju.

Naručivanje

Art Applique se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode u zadanom roku koji je naveden pokraj svakog artikla. Ukoliko Art Applique nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode kontaktirat će kupca i dogovoriti  rok isporuke.
Plaćanje
Naručene proizvode kupac  može platiti:
Plaćanje za narudžbe iz Hrvatske
 • Plaćanje pouzećem (plaća se  kod preuzimanja robe).
 • Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom
 • Plaćanje s karticom
Žiro račun za uplatu i svi ostali podaci dobivaju se sa ponudom koju dobivate na mail prilikom narudžbe. Ukoliko korisnik odabere uplatu "Općom uplatnicom ili internet bankarstvom"  roba se šalje kada je uplata vidljiva na našem žiro računu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. (valentina@life-decor.com)Dostava naručene robe - HRVATSKA
Dostava svih narudžbi (osim stakla za kuhinju po narudžbi)  se vrši putem DPD-a.  Svi proizvodi zapakirani su na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom  transporta. 
Dostava u Hrvatsku svih proizvoda (osim stakla za kuhinju po narudžbi).
 • DOSTAVA - dostava 2-7 radna dana -  3,40EUR 
 • Narudžbe iznad 40,00EUR dostava besplatna.

Dostava stakla za kuhinju po narudžbi
 • Cijena dostave stakla po narudžbi se definira poslije narudžbe. Cijena ovisi o veličini i težini stakla i mjestu dostave. Stakla se mogu i besplatno podiči na našoj adresi u Varaždinu. Dostava se radi sa kamionskim prijevozom koji se dogovara ovisno o lokaciji dostave. 


Na dan kada se narudžba pošalje na mail dobivate obavijest o poslanoj pošiljci i prateći trace broj s kojim možete pratiti paket.

 

Povrat robe:

Prema pravilima EU-a Life-decor.com mora popraviti ili zamijeniti robu, sniziti joj cijenu ili vam vratiti novac ako je roba koju ste kupili neispravna, ne izgleda ili ne funkcionira onako kako je prikazano u web trgovini.

Ako ste proizvod  kupili putem interneta ili telefonom, imate pravo otkazati i vratiti tu narudžbu u roku od 14 dana, iz bilo kojeg razloga i bez obrazloženja.

Ako ste primili narudžbu i jednostavni ju želite vratiti, imate sva prava na to u roku od 14 dana od zaprimanja narudžbe. U tom slučaju potrebno je poslati mail na povrat@life-decor.com. Pričekajte autorizaciju povrata s naše strane i kad vam potvrdimo povrat onda šaljete proizvod na našu adresu. U tom slučaju kupac snosi troškove dostave.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:

 • predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji Kupca ili koja je jasno prilagođena Kupcu;

 

   Boja proizvoda u stvarnosti može malo varirati od prikaza na monitoru.

   Za sva ostala pitanja slobodno nas kontaktirate  putem telefona +385 (42) 200 799 ili preko maila valentina@life-decor.com
   Art Applique d.o.o. Hrvatska,   42000 Varaždin, J. Križanića 74, OIB: 78209452706