Vraćanje kupljene robe, jamstva i otkazivanje - Life-decor.com

Prema pravilima EU-a Life-decor.com mora popraviti ili zamijeniti robu, sniziti joj cijenu ili vam vratiti novac ako je roba koju ste kupili neispravna, ne izgleda ili ne funkcionira onako kako je prikazano u web trgovini.

Ako ste proizvod  kupili putem interneta ili telefonom, imate pravo otkazati i vratiti tu narudžbu u roku od 14 dana.

Sve što je potrebno poslati mail na

povrat@life-decor.com


U mailu je potrebno navesti sljedeće podatke.

  1. Vaše ime i prezime
  2. Broj narudžbe
  3. Dali želite vratiti ili zamijeniti narudžbu
  4. Razlog zašto vraćate ili mijenjate proizvod.
  5. Ako vraćate robu bez zamjene za novi proizvodi napišite IBAN na koji želite da vam vratimo novce.


Po zaprimanju vašeg maila obradit ćemo vaš zahtjev i poslati vam odgovor u roku od 3 radna dana.


Primjeri povrata robe:
Ako ste zaprimili neki proizvod i dobili ste ga oštećenog u tom slučaju vam možemo poslati novi proizvod. Novi proizvod šaljemo u sto kraćem roku a oštećeni proizvod koji ste dobili vraćate dostavljaču koji će vam dostaviti novu narudžbu. Mi snosimo troškove dostave.


Ako ste primili narudžbu i jednostavni ju želite vratiti, imate sva prava na to u roku od 14 dana od zaprimanja narudžbe. U tom slučaju potrebno je poslati mail na povrat@life-decor.com. Pričekajte autorizaciju povrata s naše strane i kad vam potvrdimo povrat onda šaljete proizvod na našu adresu. U tom slučaju kupac snosi troškove dostave.

Ako ste zaprimili pošiljku i fali vam jedan proizvod. Pošaljite mail na povrat@life-decor.com s traženim podacima i u što kraćem roku ćemo poslati proizvod koji fali.

Za proizvode koji su rađeni po vašoj mjeri za vas kao što su zidne tapete ili zidne slike s vašim slikama nismo u mogućnosti vratiti puni iznos narudžbe nego ovisno o proizvodu vraćamo 60% iznosa. Razlog tome je što mi taj proizvod više ne možemo nikome prodati jer je rađeni prema vašim specifikacijama i ako nađemo kupca prodajemo ga u pola cijene.

Za zidne panele rađene po narudžbi kupac nema pravo povrata narudžbe.


Adresa za povrat robe:
Art Applique d.o.o.
J. Križanića 74
42000 Varaždin
Tel: 042 200 799

Za sva dodatna pitanja oko povrata robe stojimo na raspolaganju na mail povrat@life-decor.com ili na telefon 042 200 799