Saznaj više o nama - Life-Decor® Art Applique®

O nama

life-decor, art appliqué, zidne naljepnice varaždin

Life-Decor je brand koji je rađen po Europskim standardima kvalitete i jedan je od lidera na europskom tržištu zidnih ukrasa, pribora za kućanstvo i proizvoda za galerije. 

U 12 godina postojanja Life-Decor  se brzo razvijala sa novim proizvodima i dizajnima, ali temeljna filozofija uvijek je ostala ista: nudimo luksuz po pristupačnim cijenama!

Od prvog dana trudimo se proizvesti kvalitetne proizvode koji su dostupni u galerijama i trgovinama dijelim svijeta velikim broju kupaca po vrlo povoljnim cijenama. 

Visoki standard kvalitete i dizajna, pristupačne cijene i prilagođavanje proizvoda prema potrebama korisnika su samo neke od prednosti koje nudimo našim kupcima. Inovativni koncepti proizvoda, ekskluzivni dizajni otisnuti na najvišoj kvaliteti ispisa na području tiska na folije, akrilnog stakla, platno, papir, itd.

Life-Decor kao proizvođač je uvijek jedan korak ispred - sve proizvode koje možete pronaći na našoj web trgovini proizvodimo sami pod jednim krovom te na taj naćin kontroliramo kvalitetu proizvodnje sve do zadnjeg detalja. 

Svakodnevno proširujemo proizvodni program, stoga svakako redovito provjeravajte našu web lokaciju za nove i zanimljive proizvode.

Life-Decor

 Kontakti life-decor.com

Vrati se na naslovnicu