Tapeta blog
26 siječanj , 2022

Foto tapete

Početkom 20.stoljeća najpopularnija stavka kućanstva diljem svijeta bile su tapete. Prve tapete izumili su Kinezi prije više od 2000 godina. Oslikavale su se ručno ili pomoću šablone i bile su pravi hit!

Izbor je zaista velik od modernih i apstraktnih uzoraka do cvijetnih i nježno pastelnih tonova. Ako ste se ikad zapitali kako se rade naše tapete opisat ćemo u par koraka.

Proces započinje aktivacijom narudžbe preko naše stranice. Vrlo je bitno naglasiti da se tapete rade prema mjerama Vašeg zida odnosno širine i visine zida. Naručena slika dizajnira se prema traženim dimenzijama i ide u postupak proizvodnje. Nakon tiska foto tapete slijedi sušenje 24 sata i rezanje u dijelove kako bi vam olakšali montažu tapeta.

Najvažnije je da odaberete motiv koji se Vama sviđa, no uvijek je preporučljivo u svemu popričati i sa stručnjacima koji će rado pomoći u šarolikom izboru boja i uzoraka. Želite li renovirati svoj dom na brz način, bez previše ulaganja, a pritom i izraziti svoju osobnost na jedinstven i kreativan način, tapete su pravi izbor za Vas. Mogućnosti su brojne pa se prepustite mašti i prostor u kojem boravite pretvorite u dom iz snova. 

Svoj model potražite na
https://life-decor.com/collections/zidne-tapete