Kako izraditi najbolji selfi s mobitelom za izradu slike na platnu?
01 ožujak , 2023

Kako izraditi najbolji selfi s mobitelom za izradu slike na platnu?

Najbolje vrijeme za izradu selfija ovisi o mnogim faktorima poput osvjetljenja, pozadine, raspoloženja, lokacije i slično. Međutim, općenito se smatra da su najbolje vremenske prilike za snimanje selfija kada je dobra prirodna svjetlost, a ne previše jaka sunčeva svjetlost koja može uzrokovati sjene ili bljeskanje. Također, važno je odabrati mjesto s dovoljno prostora i zanimljivom pozadinom koja će doprinjeti kvaliteti fotografije. Također, vrijeme kada se osjećate najsamouvjerenije i najzadovoljnije sobom može biti idealno vrijeme za izradu selfija, jer će to pomoći u stvaranju pozitivne i privlačne slike.


Da biste napravili najbolji selfi koji se može pretvoriti u sliku na platnu, trebate slijediti nekoliko koraka:

  1. Pronađite dobro osvjetljenje: Potražite mjesto s dobrom prirodnom svjetlošću ili koristite vanjsko svjetlo. Ako koristite umjetno svjetlo, pobrinite se da je ravnomjerno i ne stvara sjene na vašem licu.

  2. Odaberite pravi kut: Pronađite kut koji vam najbolje odgovara. Najbolje je držati telefon iznad očiju, a lice nagnuti prema dolje. Također pripazite da u kadar uključite i dovoljno okoline.

  3. Pripazite na pozadinu: Pazite da pozadina ne bude previše zauzeta ili neuredna, kako biste se fokusirali na vaše lice. Koristite neutralne pozadine ako je moguće.

  4. Koristite selfi stick: Selfi stick će vam pomoći da zadržite telefon stabilno i na sigurnoj udaljenosti od vašeg lica. Također će vam pomoći da uhvatite više pozadine.

  5. Koristite prednju kameru: Prednja kamera vašeg mobitela obično ima više megapiksela i bolje je prilagođena za selfije. Ako je moguće, koristite prednju kameru umjesto stražnje.

    Pogledaj naš najnoviji proizvod