Kako obnoviti stari namještaj sa samoljepljivim folijama?

17 veljača , 2020

Kako obnoviti sati namještaj sa samoljepljivim folijama

Kreativna obnova namještaja sa samoljepljivim folijama za namještaj.

Trebate obnoviti  stari namještaj ili jednostavno želite osvježiti postojeći? tada su folije za namještaj pravo rješenje za vas.

U ponudi imamo više od 150 modela s raznim motivima i bojama.

Folije imitacija kamena, folije imitacija drveta, folije s imitacijom daska, folije s imitacijom lima, folije s imitacijom pijeska, folije sa dječjim motivima, folije sa imitacijom trave, folije s imitacijom asfalta, folije s imitacijom vatre, folije s imitacijom cvijeća, folije s imitacijom mramora, carbonske folije, folije u bojama i još mnogi drugi dizajni.

Folije se mogu aplicirati na sve ravne podloge. Sama montaža folija je jednostavna, može se lijepiti ja suho ili s vodom.

Montaža s vodom se primjenjuje na stakla. Potrebno je prvo izrezati foliju da pase na staklo. Posprejate staklo s vodom i odlijepite foliju sa podložnog papira i pošpricajte s vodom po ljepljivoj strani. Potrebno je dobro pošpricati sve dijelove tako da ni jedan dio neće biti ljepljiv. Prislonite foliju na prozor i namjestite ju prema želji. Kad je namještena počnite istiskivati vodu od sredine prema van. Poslije istiskivanja vode potrebno je 24 sata da se folija zalijepi na prozor.

Drugi način lijepljenja je suho lijepljenje. (Video kako se folije lijepe na suho možete pogledati ispod članka).
Folije se mogu lijepiti na sve površine kao što su: kuhinje, ormari, ormarići, stolovi, klupe, stolice, vrata, podovi, mramor, zid, lim, ogledala, pločice, radne ploče u kuhinji, frižideri, stepenice, police, plastika.

Ne smeta im vlaga i ne izbljeđuju na suncu. Još jedna važna karakteristika je otporne su na habanje tak da ih možete lijepiti na pod i hodati po njima.


Ponudu samoljepljivih folija možete pogledati ovdje

 

Za dodatne detalje pišite nam na mail valetina@life-decor.com ili nazovite na 042 200 799

 
 

 


Također u Novosti

Zidne naljepnice
Dekorativne zidne naljepnice

15 veljača , 2022

Dekorativne zidne naljepnice za bilo koji zid.

Pogledajte cijeli članak →

Zidne 3d obloge
NOVO u ponudi --> 3D Zidne obloge<--

03 veljača , 2022

Novitet u našoj ponudi 3D Zidne odloge.

Pogledajte cijeli članak →

Tapeta blog
Foto tapete

26 siječanj , 2022

Proizvodnja zidnih tapeta u Life-Decoru

Pogledajte cijeli članak →